Bromfietsverzekering

De premie van een Bromfietsverzekering berekenen? Of een voordelige Brommerverzekering afsluiten? Dat kan bij Lancyr!

Hoe kan ik deze Bromfietsverzekering afsluiten?
Voor het afsluiten van de Bromfietsverzekring van Lancyr neemt u contact op met eenLancyr verzekeringsspecialist bij u in de buurt of vul het aanvraagformulier in en stuur het op naar Lancyr, Postbus 167, 5000 AD Tilburg.

Waarom een Bromfietsverzekering?
Een goede brommer of scooter verzekering is belangrijk. Of het nou voor het nieuwste model is, of voor uw ouwe trouwe beestje: op uw brommer of scooter bent u zuinig. Een WA-verzekering voor uw brommer is verplicht. En als het een keer misgaat dan heeft u met de Lancyr Bromfietsverzekering alles goed geregeld en krijgt u uitstekende service bij de schade-afhandeling.

Wat is verzekerd met de Bromfietsverzekering?

  1. WA: u bent verplicht om een WA-verzekering af te sluiten. Deze dekt de schade die u met uw brommer aan anderen toebrengt. Het verzekerd bedrag is € 2,5 miljoen voor materiële schade. Voor letselschade is dat € 5 miljoen per gebeurtenis.
  2. WA + Diefstal: hiermee bent u verzekerd voor schade door diefstal of poging daartoe en door joyriding. Voorwaarde is dat u uw brommer of scooter altijd op slot zet met het standaard slot en een ‘categorie 3’ ART goedgekeurd veiligheidsslot.
  3. WA + Diefstal/Aanrijding: hiermee bent u verzekerd voor schade door aanrijding (ook door eigen schuld), beschadiging en vandalisme.

Wat kost een Bromfietsverzekering?

  1. De premie van de WA-verzekering hangt af van uw leeftijd, uw postcode en de no-claimkorting.
  2. De nieuwwaarde van uw scooter of brommer en uw postcode bepalen de premies voor de diefstalverzekering.
  3. De premie voor de aanrijdingsverzekering wordt bepaald door uw leeftijd, postcode, de nieuwwaarde van de scooter of brommer en de no-claimkorting.

Gratis extra’s bij een Bromfietsverzekering bij Lancyr

  • No-claim- en starterskorting: als u voor het eerst een bromfietsverzekering afsluit, begint u met 50% no-claimkorting. Die gaat dus al meteen van uw premie af. Daar krijgt u dan ook nog eens 10% starterskorting over.
  • Hoe minder schade, hoe hoger de no-claimkorting. U bouwt al binnen vijf jaar een no-claimkorting op van maar liefst 75%.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Administrator

Administrator

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 070 - 390 72 35 of 026 - 483 45 68.