Rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering

Waarom een Rechtsbijstandverzekering?
Heb je er al eens over gedacht om een Rechtsbijstandverzekering af te sluiten? Stel je voor: je werkgever wil je ontslaan. Of je blijft na een verbouwing met een lekkend dak achter. Of de bank, speciaal voor jou op maat gemaakt, heeft de verkeerde bekleding en de leverancier wil hem niet terugnemen. Stuk voor stuk vervelende en frustrerende situaties, waarin je vaak niet weet bij wie je terecht kan om je recht te halen. Lancyr’s Rechtsbijstandverzekering helpt je daarbij. De premie van een van onze Rechtsbijstandverzekeringen berekenen? Of een Rechtsbijstandverzekering afsluiten? Dat kan direct online!

Wat is gedekt met de Rechtsbijstandverzekering?
Lancyr werkt samen met de gespecialiseerde juristen van ARAG. Met Lancyr’s Rechtsbijstandverzekeringen kun je rekenen op juridische belangenbehartiging door de medewerkers van ARAG. Zij zullen – in overleg met jou – de nodige actie ondernemen richting je werkgever, leverancier of andere tegenpartij. Mocht het tot een juridische procedure komen, dan schakelt ARAG advocaten in. Deze kosten worden volledig gedekt.

Je hebt de keuze uit drie verschillende producten 
De Lancyr voor iedereen, Lancyr Gezinsrechtsbijstand en Lancyr Gezinsrechtsbijstand met Pluspakket. In het vergelijkingsoverzicht kun je precies zien voor welke juridische diensten je met de verschillende producten verzekerd bent.

Ben je op zoek naar een rechtsbijstand verzekering die je specifiek helpt in het geval van verkeersellende? Ga dan naar de Lancyr Rechtsbijstand voor Verkeersdeelnemers.

Belangrijk bij het afsluiten van een Rechtsbijstandverzekering geldt een wachttijd van minimaal drie maanden en je kunt ook niet gebruikmaken van de verzekering voor een geschil dat al loopt. Het is daarom verstandig de verzekering af te sluiten als het kwaad nog niet is geschied.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Administrator

Administrator

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 070 - 390 72 35 of 026 - 483 45 68.