Camperverzekering

Camperverzekering

Waarom een Camperverzekering?
Heeft u al stil gestaan bij het afsluiten van een verzekering voor uw camper? Een camper is een fijn bezit. U komt op de mooiste plekjes en in een handomdraai tovert u uw betrouwbare vervoermiddel om tot een gezellig verblijf. En of uw camper nu eenvoudig of luxe is, u wilt ‘m perfect verzekeren. Zodat u bij onverwachte gebeurtenissen niet ineens met hoge kosten blijft zitten.

Wat is gedekt met een Camperverzekering?
Met Lancyr’s Camperverzekering kiest u uit twee hoofddekkingen:

  1. WA (Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering): dit is de meest eenvoudige vorm van verzekeren. Hiermee voldoet u aan de wettelijke verplichting als eigenaar van een kampeerauto. U bent hiermee verzekerd tegen schade aan derden warvoor u aansprakelijk bent.
  2. Casco verzekering: hiermee verzekert u  ook de schade aan uw camper, bijvoorbeeld door een ongeval, inbraak, brand, explosie, kortsluiting of blikseminslag. Bovendien is schade of verlies van de inventaris door zulke gebeurtenissen gratis meeverzekerd, tot 10% van het verzekerd bedrag. Is de camper door de geleden schade onbewoonbaar geworden, dan worden de kosten voor vervangend onderdak tot € 50,- per dag vergoed (tot € 500,- per gebeurtenis).

Daarnaast heeft u keuze uit de volgende aanvullende dekkingen:

Het standaard eigen risico bij de Casco verzekering bedraagt € 135,-. Bij een WA verzekering heeft u geen eigen risico.

Wat kost het verzekeren van uw camper?
De premie van uw Camperverzekering is afhankelijk van de cataloguswaarde van de camper. De waarde van een eventuele verbouwing wordt meegerekend. U betaalt dus een premie op maat. Schadevrij rijden wordt ruimschoots beloond. De korting hiervoor kan oplopen tot 60%.

Hoe kan ik de Camperverzekering afsluiten?
Heeft u interesse in een Camperverzekering van Lancyr? Neem dan contact op met eenLancyr verzekeringsspecialist bij u in de buurt.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Administrator

Administrator

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 070 - 390 72 35 of 026 - 483 45 68.