Doorlopende reisverzekering

Waarom een doorlopende reisverzekering afsluiten?

Een Doorlopende reisverzekering is ideaal als u meer dan één keer per jaar een weekendje, een week of langer weg gaat. Lekker weg in eigen land, een Europese stedentrip of een wereldreis: alles is gedekt met de reisverzekering van Lancyr. Ook is het verstandig en voordelig om naast een reisverzekering, een annuleringsverzekering bij Lancyr af te sluiten. Met een Doorlopende reisverzekering bent u 365 dagen per jaar goed verzekerd: dat is alweer één punt minder op uw actielijst voor vertrek.

 

Wie is verzekerd met de Doorlopende reisverzekering?
Het basispakket van Lancyr’s Doorlopende reisverzekering is heel compleet. U kunt aangeven wie er verzekerd moet(en) worden. Daarvoor kiest u uit een dekking voor een alleenstaande, een gezin zonder kinderen of een gezin met kinderen. Daarnaast biedt de Doorlopende reisverzekering van Lancyr gratis werelddekking. Waar u ook heen gaat: u bent altijd verzekerd!

Wat vergoed de Doorlopende reisverzekering van Lancyr?
De Doorlopende reisverzekering van Lancyr heeft een breed scala aan vergoedingen. Zo zijn bagage, geneeskundige kosten en foto- en filmmateriaal verzekerd. Wilt u precies weten wat wel en wat niet gedekt is? Bekijk dan het
Overzicht van de vergoedingen voor de doorlopende reisverzekering >>

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Administrator

Administrator

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 070 - 390 72 35 of 026 - 483 45 68.