Kortlopende reisverzekering

Kortlopende reisverzekering

Waarom een Kortlopende reisverzekering?
Een Kortlopende reisverzekering is ideaal als u af en toe op vakantie gaat. U regelt het voor u vertrekt en betaalt alleen voor de dagen dat u weg bent. Zo blijven de kosten van een Kortlopende reisverzekering altijd binnen de perken. Na het afsluiten van uw reisverzekering doet u nog een laatste check. Koffer ingepakt? Vliegtickets en paspoort in de tas? Buren geregeld om de planten water te geven? Dan bent u klaar voor vertrek! Met een Kortlopende reisverzekering weet u zeker dat het een ontspannen vakantie wordt.

Wat zijn de kosten van een Kortlopende reisverzekering?
De kosten van een Kortlopende reisverzekering hangen af van het aantal dagen dat u op pad bent: u betaalt dus nooit teveel. Bij Lancyr bent u al verzekerd vanaf € 1,15 per dag! Naast de Kortlopende reisverzekering kunt u nog heel voordelig een  annuleringsverzekeringafsluiten

Wat is gedekt met een Kortlopende reisverzekering van Lancyr?
Op de Kortlopende reisverzekering zijn veel kosten gedekt. Zo hebben wij een degelijke buitenland en wintersportdekking. U stelt zelf uw reisverzekering samen, zodat deze aansluit op uw wensen en het doel van uw reis. Een paar tips:

  1. Kies de juiste dekking bij uw vakantiebestemming. Blijft u binnen Europa, dan is de Europadekking voldoende. Gaat u verder weg, kies dan voor de Werelddekking.
  2. Het basispakket is al heel compleet. Daarmee bent u verzekerd voor de belangrijkste dingen.
  3. Wilt u meer zekerheid? Dan kunt u het basispakket uitbreiden met dekkingen die u belangrijk vindt.
  4. Met de Topdekking laat u niets aan het toeval over. Hiermee kiest u voor de meest uitgebreide kortlopende reisverzekering.

Overzicht van de vergoedingen voor de kortlopende reisverzekering

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Administrator

Administrator

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 070 - 390 72 35 of 026 - 483 45 68.