Rechtsbijstand verkeer

Rechtsbijstand verkeersdeelnemer

Voorkom verkeersellende met een Rechtsbijstandverzekering verkeersdeelnemer

Stel je voor: je dochter wordt onderweg naar school in volle vaart aangereden door iemand op een bromscooter. De verzekeringsmaatschappij van de bromscooterberijder staat op het standpunt dat je dochter zonder op te letten overgestoken is en weigert de schade te vergoeden.

Of je wilt met je nieuwe auto een parkeergarage uitrijden. De slagboom gaat omhoog en je rijdt verder. Maar dan slaat de slagboom een enorme deuk in je dak. Onmogelijk, houdt de directie van de parkeergarage vol. Stuk voor stuk vervelende en frustrerende situaties, waarbij je vaak niet weet bij wie je terecht kan om je recht te halen. De Lancyr Rechtsbijstandverzekering voor verkeersdeelnemers helpt je daarbij! Dus voorkom verkeersellende en sluit vandaag nog af.

Wat is gedekt met een Rechtsbijstandverzekering verkeersdeelnemer?
Met de Rechtsbijstandverzekering voor verkeersdeelnemers hebben jij en je gezin altijd de beschikking over deskundige juristen in allerlei verkeerssituaties. Je hebt recht op rechtshulp als voetganger, fietser, of rijdend in een voertuig. Ook heb je recht op rechtshulp bij geschillen rondom de aankoop en het onderhoud van je auto en zelfs rondom vakantieboekingen en reizen.

Lancyr werkt samen met de gespecialiseerde juristen van DAS Rechtsbijstand. Met Lancyr’s Rechtsbijstandverzekering voor verkeersdeelnemers kun je rekenen op juridische belangenbehartiging door de medewerkers van DAS. Zij zullen – in overleg met jou – de nodige actie ondernemen richting je tegenpartij. De dekking geldt in geheel Europa en in de landen rondom de Middellandse Zee.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Administrator

Administrator

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 070 - 390 72 35 of 026 - 483 45 68.